S-a hotărât…

… ne întoarcem la regulile de bază ale nulităţii de orice fel, suntem creaturi de conductă, vrem să vedem în câte moduri putem experimenta starea de cocină. Deci, toţi cei care au mai sperat într-o decomunizare psihică a României, ar trebui să poarte de azi încolo o banderolă neagră pe braţ, în semn de doliu, cu următorul mesaj: „România europeană: data naşterii – 1 ianuarie 2007, data morţii – 9 decembrie 2012”.

Reclame

2 gânduri despre „S-a hotărât…

  1. Bine spus, Liviu. Din păcate, eu am din ce în ce mai mult impresia că noi vorbim cu toții degeaba. Pe de altă parte, dacă stăm strâmb și judecăm drept, numai 20 și vreo patru la sută din electorat a votat pentru ei. Nu că asta ar schimba ceva…

    • George, renunta la ideea ca e doar o impresie, e adevar in stare pura: chiar se vorbeste degeaba! Puncta ieri foarte bine Tudorel Urian lucrul cu adevarat inspaimantator legat de aceste alegeri, in ceea ce priveste norodul: acela ca in fata romanilor statul de drept sau faptul ca suntem membru UE pur simplu nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Cu alte cuvinte, in tarisoara asta, care zi de zi revolutioneaza conceptul de prostitutie morala, cineva trebuie sa reinventeze roata. Suntem un popor cu un enorm potential de distopie in materia lipsei de continut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s