„Neamţu şi-a făcut datoria. Neamţul poate pleca!”

Un articol de Mircea Mihăieş.

„Mircea Mihăieş: „Vedem, în fine, la scenă deschisă, ce fel de Românie ne-au pregătit Patriciu, Vîntu, Voiculescu şi Iliescu, păpuşarii care şi-au înfipt cârligele în omoplaţii lui Geoană.

Vedem, în fine, cu cine are de luptat Traian Băsescu. Nu cu „Chucky”, nu cu Prostănacul, ci cu îmbuibaţii din Topul bogăţiei româneşti. Cu „sultanul din Snagov”, cu artizanul FNI şi cu scadenţele lor, care în 2010 riscă să-i aducă la sapă de lemn. Nu cu ideile politice şi cu programele partidelor, ci cu măsluitorii de filme de campanie. Se luptă cu o Romînie din care au dispărut securiştii, dar a supravieţuit talentul securistic. O Românie a urii şi minciunii dezlănţuite, unde deciziile se iau nu la sediile de partide, ci în palatele păzite de bodyguarzi ale mogulilor.

Ni s-a împuiat capul de vreo lună cu premierul independent şi cu libertatea acordată lui Johannis de a-şi face guvernul. Asta s-a spus şi asta a înghiţit românul. Cine a lansat ideea a înţeles scârba electoratului faţă de politicienii dâmboviţeni. Între timp, neamţul bântuie prin Europa, pe când românaşii fac ce ştiu: mai truchează un film, se mai întâlnesc prin case conspirative, mai pun la cale programe de guvernare şi liste de miniştri.”

Mai departe în Evenimentul Zilei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s