DORU MĂRIEŞ MOARE PENTRU ADEVĂR!

   Am intrat pe blogul lui Dorin Tudoran şi am citit cele 288 de comentarii referitoare la scrisoarea deschisă adresată de către acesta preşedintelui Traian Băsescu. 70% din acele comentarii m-au înfiorat şi mi-au întors maţele pe dos! 70% din acele comentarii debordau de o sordidă lipsă de moralitate, verticalitate creştină, conştiinţă umană, rea-voinţă, şi, cel mai grav!, de o sete insaţiabilă de a putrezi în aceeaşi minciună comunistoidă a onor-avortatei democraţii româneşti! 70% din acele comentarii sunt aservite aceleaşi infecte lupte de orgolii NEPREMIATE: CINE ESTE CEL MAI ANTI-COMUNIST!!!!!!!!!!!!!!!

  BĂĂĂĂĂĂĂĂĂIIII, oameni buni! BĂĂĂĂĂIIIII cetăţeni cu democraţia la oblânc! Un om moare pentru ca voi să aflaţi cine au fost „dirijorii” masacrelor din 89 şi 90. Să aflaţi cum au murit acei oameni prin sacrificiul cărora puteţi astăzi să nu mai blamaţi ceauşismul pe sub plapumă, să nu mai dârdâiţi în case, să vă faceţi concediile în ţări exotice, să vă lăsaţi părul lung, să aveţi confortul oficial al civilizaţiei, să plecaţi cu portbagajul plin din magazine, să mâncaţi banane până vă apucă baldosul, să butonaţi telecomenzi, să vă daţi aere de occidentali şi să AVEŢI POSIBILITATEA DE A VĂ DUMIRI CU CE SE MĂNÂNCĂ LIBERTATEA! Uitaţi-vă! Zgâiţi-vă! Contemplaţi-l! Vă place?! Acesta e DORU MĂRIEŞ( poza e luată de pe Antiteze; găsiţi mai multă informaţie despre el acolo):

1253899197

Acesta e subiectul scrisorii lui Doru Tudoran! Acest om din care a mai rămas un sac de oase se află de 60 şi ceva de zile în greva foamei! De ce? Pentru desecretizarea dosarelor revoluţiei şi mineriadei! Pentru că România încă e ticsită de mutanţi comunişti! Pentru că peste oceanul de sânge sacrificial vărsat în 89 se pişă acum, zâmbind destins si excitaţi de propria abjecţie, aceşti mutanţi comunişti fără ca nimeni să-i scoată la eşafodul Adevărului! Şi nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu…NU E UN TRUCAJ HOLLYWOODIAN! E chiar un om care moare pentru ADEVĂR!

Nu ştiţi cine-i Doru Mărieş!? Păi, daţi naibii o căutare pe Google! Uite, vă dau şi eu un imbold:A FOST UN MILITANT AL SOCIETĂŢII CIVILE, PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI „21 decembrie 1989”. Lăsaţi naibii teoria conspiraţiei! Omul acesta chiar moare pentru ADEVĂR!

Iată şi scrisoare lui Dorin Tudoran:

Excelenţei Sale

Dlui Traian Băsescu

Preşedintele României

 

Excelenţă,

Numele meu este Dorin Tudoran şi vă scriu în singura calitate pe care aş fi dorit să nu o aleg vreodată, fiindcă spectrul ei mă hăituieşte şi azi, aproape după un sfert de veac – grevist al foamei.

Indiferent de motivele ce împing un om la un asemenea gest, actul în sine scapă tiraniei politicului. Este o tragedie atât de profundă, încât nu lasă loc nici conotaţiilor, nici speculaţiilor.

Nu sunt dintre cei care să creadă că un şef al statului trebuie solicitat să se implice în orice şi oricând. În acest moment, mă adresez mai degrabă omului Traian Băsescu, decât preşedinelui cu acelaşi nume.

Mai presus şi dincolo de orice contexte, dl Teodor Mărieş este colegul dumneavoastră de umanitate. Vă rog, cu tot respectul ce trebuie să îl poarte un asemenea mesaj, acţionaţi.

Celelalte vin şi se duc, dar o dată ce am ratat şansa de a dovedi oamenilor că omenia este tot ce ne leagă, umanitatea devine un articol într-un dicţionar al derizoriului.

Fiţi semnificativ, Excelenţă. Contez pe dumneavoastră.

Dorin Tudoran

Washington, 6 septembrie, 2009

    

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s